fedorazimovec (fedorazimovec) wrote in coffee_mood, 2012-08-09 22:46:00 fedorazimovec fedorazimovec coffee_mood 2012-08-09 22:46:00 Previous Share Flag Next Category: Еда Cancel Настоящий турецкий кофе принято варить на подогретом песке. Песок позволяет нежно и равномерно переносить тепло от огня к кофе.Чтобы не допустить быстрого закипания, турку прогревают равномерно, описывая ею круги в виде восьмерки. Subscribe (no subject) … (no subject) … (no subject) … Post a new comment Error Anonymous comments are disabled in this journal ramblerID We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post Anonymously switch ramblerID LiveJournal Facebook Twitter OpenId Google MailRu VKontakte Anonymously default userpic Your reply will be screened Post a new comment Preview comment Help 13 comments Post a new comment 13 comments (no subject) … (no subject) … (no subject) …
Настоящий турецкий кофе принято варить на подогретом песке. Песок позволяет нежно и равномерно переносить тепло от огня к кофе.Чтобы не допустить быстрого закипания, турку прогревают равномерно, описывая ею круги в виде восьмерки.